raodyne

TERMICE • APA • CANAL • AUTOMATIZARI

Indiferent de alegerile tale privind confortul termic , ai siguranta serviciilor complete : fitting-uri si tevi, robineti, reductoare, termostate , filtre , aerisitoare , manometre si supape, sisteme de incalzire prin pardoseala. 

  RAODYNE este un brand Dinamic 92.

SEDIU CENTRAL DINAMIC 92

Dinamic 92 Distribution, importator si distribuitor national de anvelope, instalatii sanitare, instalatii termice si materiale pentru amenajari, combina serviciile de calitate cu disponibilitatea unui portofoliu vast de produse.

Compania a dezvoltat in cei 30 ani de experienta, o retea logistica puternica prin 5 centre zonale: Piatra Neamt, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta si Timisoara.

Brandurile Raodyne, Sanq, Sanobi, Metakt si Masterdyne sunt dezvoltate ca marci proprii ale firmei – atent selectionate si cu accent pe fiabilitate si design.

+2000

clienti multumiti

+3000

produse

+45.000

metri patrati spatiu de depozitare

BRANDURI PROPRII

Acopera o arie extinsa de utilizari/destinatii: gama de tevi si fitinguri PPR, robineti si echipamente pentru protectie si control – permit functionarea in siguranta a instalatiei termice.

Baterii sanitare cu linii simple si elegante, se potrivesc la orice stil de baie sau bucatarie.

Un finisaj nelustruit devine o suprafata de lucru, bine lucrat, cand ai toate cele necesare: discurile abrasive ofera cea mai inalta garantie de calitate pentru fiecare dintre proiectele propuse.

Pentru orice stil valabil in renovarea interioarelor – sunt partile nevazute ce fac diferenta : profilele de aluminiu si coltare, pensule si unelte, trafaleti si role.

prezentare

video

dinamic 92

DIVIZIA AMBIENTAL